L'autor

Sóc en Sergi Bernabeu, autor d'aquest Bloc. Educador i animador de persones, els últims anys com a professor de matemàtiques, informàtica, ciutadania, ètica... amb nois i noies de l'etapa de secundària, també com a tutor.

Prèviament, des del 1988 he desenvolupat aquesta missió com a monitor a l'escoltisme, com a membre de l'Equip de Pastoral a Catalunya dels maristes i com a delegat de l'ONGD SED, animant el voluntariat nacional i internacional de joves i persones adultes, missió des de la que he pogut conèixer realitats diverses socials i d'Església de l'Àfrica i l'Amèrica Llatina.

Actualment complemento la meva formació amb els estudis de Ciències Religioses (CCRR) a la Facultat de Teologia de Granada.

Vinculat també a laïcat compromès de l'Església, des de la família marista, participant de les comunitats del Gra de Mostassa, a Barcelona, i de l'Espai de Vida de Llinars.
  • Per contactar-me, si ets pare o mare d'alumne: el mètode habitual és demanar hora d'entrevista a través de l'agenda del teu fill o filla. Cas de necessitar certa discreció, també pots fer-ho omplint el formulari que hi ha en el menú de la pàgina principal, pestanya Contactar-hi!
  • Per subscriure't, i rebre un mail directament cada cop que es publiqui una nova Entrada, ves-hi al menú superior de la pàgina principal, pestanya T'hi subscrius?
  • Una altra possibilitat que ofereixo és desenvolupar en forma de xerrada o conferència alguns dels temes dels que versen les Entrades del Bloc. D'aquelles entrades marcades amb l'etiqueta "Possible conferència. Demana-la!" ja n'he realitzat i disposo de material enllestit; si t'interessa alguna d'elles pel teu grup o comunitat, no dubtis a demanar-m'ho. És un servei d'Església.

Instagram