dissabte, 29 de novembre del 2014

És temps d'advent i nadal, 2014

"Ho dic a tothom: Vetlleu!"
"D'aquell dia i d'aquella hora, ningú no en sap res, ni els àngels del cel ni el Fill, sinó tan sols el Pare. Estigueu alerta, vetlleu, perquè no sabeu quan serà el moment. Passa com amb un home que se'n va a terres llunyanes. Deixa casa seva, després de donar facultats als seus servents i confiar a cada un la seva tasca; i al porter li mana que vetlli. Vetlleu, doncs, perquè no sabeu quan vindrà l'amo de la casa: al vespre, a mitjanit, al cant del gall o a la matinada; no fos cas que arribés sobtadament i us trobés dormint. El que us dic a vosaltres, ho dic a tothom: Vetlleu!"
*********************************************************************************
  • 30 de novembre diumenge, comença l'Advent. El temps al llarg del qual l'església ens convida a preparar-nos pel Nadal, la celebració de la vinguda del Nen Jesús.
  • Un temps de preparació, de revisió interior per rememorar un dels principals misteris del cristinanisme, l'encarnació de Déu en la figura humana del nen Jesús.
  • Però també d'aquell altre misteri, el de la creació de tots i cadascun de nosaltres a imatge i semblança de Déu (Gn 1,27). 

  • L'ONGD FMSI – ONLUS, vindulada a l'Institut Marista ens ofereix, com ja és costum, un nou fulletó de reflexions i pregàries per a aquestes properes setmanes, Advent de 2014
    • Aquí tens materials similars d'altres anys...

    Vols llegir el text de l'Evangeli, Mc 13,32-37?

    - En català, anar-hi.

    - En castellà, anar-hi.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada

    Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
    Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.