dijous, 16 d’agost del 2018

#AtemptatBarcelona, l'Islam no és terror

Com els darrers anys, aquest és un parèntesi en el temps de vacances, i el faig amb més reflexions encetades divendres 18/08/2017 amb l'entrada #AtemptatBarcelona, això també són vacances? (1). Sí, ha passat tot un any d'aquells fatídics actes a Alcanar, Barcelona, Cambrils, Ripoll. 


Els últims anys he estat estudiant Ciències Religioses i estic en la fase del Treball de Final de Grau amb el tema "La veritat que allibera",  a partir de les paraules de Jesús "--Si us manteniu ferms en la meva paraula, realment sereu deixebles meus; coneixereu la veritat, i la veritat us farà lliures." (cfr. Jn 8,31-32). 

Han estat dies, setmanes senceres de viatges, classes, estudi individual i en comú, hores de lectura, investigació, converses... al llarg de 5 anys! I en un dia com avui, simplement puc afirmar, que no sé quina és la veritat de Déu, tot i que la intueixo. Així com també que els postulats jueus, cristians ni islàmics, la revelació a la que fan referència les tres religions monoteistes no són terrorisme. 

Abans de jutjar, busca, investiga, llegeix, discerneix i llavors, si encara ho vols, jutja, però en el teu nom. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.