diumenge, 12 d’abril del 2020

Pasqua 2020: Pasqua és homenatjar les finades

2019-20 Bloc "Chúng ta học"

"they went to the tomb"
"After the Sabbath, Mary Magdalene, Salome, and Mary the mother of James bought some spices to put on Jesus' body. Very early on Sunday morning, just as the sun was coming up, they went to the tomb."

Amb la crisi de la COVID19 hem viscut aquest any un temps de quaresma i setmana santa ben excepcional, m'atreviria a dir que el cristianisme espanyol no havia viscut cap similar des dels temps de la Guerra Civil.

Les (persones) cristianes sabem per la nostra fe que Pasqua és alegria, esperança i confiança. I és fàcil que en pasqües anteriors realment l'hagem viscut, aquesta alegria. En aquest cas potser és diferent, tot és massa recent. Massa persones mortes, massa dolor i massa por davant el futur.

Com a forma de facilitar el dol i de començar a caminar, cal recordar ara des de les nostres llars, i quan acabi el confinament caldrà homenatjar els nostres éssers estimats, coneguts... finats, tal com van fer les dones, que "van comprar olis aromàtics per anar a ungir el cos de Jesús". Déu els tingui amb Ell.

Pasqua 2019: Pasqua és acció, enllaç
Pasqua 2018: Pasqua és història de salvació, enllaç
Pasqua 2017: Pasqua és benedicció, enllaç
Pasqua 2016: Pasqua és misericòrdiaenllaç

Ens en sortirem!

Durant l'etapa 2019/20 d'aquest Bloc Tunajifunza, ara 2019-20 Bloc "Chúng ta học", hi afegiré també accès a la versió en llengua vietnamita dels passatges de la Bíblia. Un  senzill reconeixement a la terra que ens acull.

Vols llegir el text de l'Evangeli de Marc 16,1-8?
- Versió en català, anar-hi
- Versión española, anar-hi
- English version, anar-hi
- Phiên bản tiếng việt, anar-hi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.