dimarts, 16 de desembre del 2014

Un home tenia 2 fills

"´-No hi vull anar´. Però després se'n penedí i va anar-hi"
"Què us en sembla? Un home tenia dos fills. Va anar a trobar el primer i li va dir: “--Fill, vés avui a treballar a la vinya.”. Ell li va respondre: “--No hi vull anar.”. Però després se'n penedí i va anar-hi. Aquell home anà a trobar el segon i li digué el mateix. Ell va respondre: “-De seguida, senyor.”. Però no hi va anar. Quin d'aquests dos va fer la voluntat del pare?"
*********************************************************************************

  • Quina escena més típica, també avui a la classe! El professor dóna una ordre als seus alumnes o una recomanació, i uns en fan cas i altres no. Si en teniu més d'un fill, segur que a casa es dóna una situació similar de tant en tant.
  • També Déu ens mostra contínuament signes del que és el Regne de Déu. Signes de com podem fer feliços els altres i ser feliços nosaltres mateixos. 
  • Però nosaltres, des de la nostra lliberta, també donada per Ell, ens empenyem en seguir el nostre camí, fent oïdes sordes.
  • Jo sovint m'adono que no em cal dir les coses 3, 4 o 5 vegades. Quan els hi parlo en confiança, sé que els nois i joves en fan cas. Potser triguen el seu temps, però acaben fent-ho. 
  • Ens cal confiar en ells, confiar en el seu criteri, confiar en la confiança que ens en tenen. I no defraudar-los, com tampoc no ho fa el Pare.


Vols llegir el text de l'Evangeli, Mt 21,28-32?

- En català, anar-hi.

- En castellà, anar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.