dimecres, 22 d’octubre del 2014

Necessitem referents: Roger Pera

"Ser addicte és una putada"

Valent testimoni de l'actor Roger Pera sobre les seves addiccions a la ràdio RAC1 dilluns 21 d'octubre passat. 

Tot va començar el dissabte 25 de gener quan l'actor no es presentava a la funció habitual. Era la segona vegada que passava. La companyia teatral va justificar la primera absència de l'actor al·legant que havia patit un accident. "Però dissabte decidim no mentir més i dir la veritat que sabíem i que ens afectava a tots", ha assenyalat el director, Ricard Reguant, que ha remarcat que Pera és molt bo i generós. Reguant ha evitat culpar l'actor de la seva conducta, justificant que Pera no pot controlar el que li passa.

Acostumats a veure'l a dalt dels escenaris amb rols des del dramàtic fins al còmic, d'imaginar-lo com una persona completa, feliç... ara ens trobem el que és, una persona com qualsevol altra. 


Des del passat mes de gener, és a dir 10 mesos, l'actor està duent a terme un procés de recuperació de l'addicció a la cocaïna fruit d'una situació de depressió.


A l'àudio ens parla de les addicions, de l'autoacceptació, del suport incondicional dels pares passi el que passi, de l'estimació que pot arribar per telèfon, carta, facebook... del repte de viure,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.