dimecres, 22 d’octubre de 2014

Necessitem referents: Roger Pera

"Ser addicte és una putada"

Valent testimoni de l'actor Roger Pera sobre les seves addiccions a la ràdio RAC1 dilluns 21 d'octubre passat. 

Tot va començar el dissabte 25 de gener quan l'actor no es presentava a la funció habitual. Era la segona vegada que passava. La companyia teatral va justificar la primera absència de l'actor al·legant que havia patit un accident. "Però dissabte decidim no mentir més i dir la veritat que sabíem i que ens afectava a tots", ha assenyalat el director, Ricard Reguant, que ha remarcat que Pera és molt bo i generós. Reguant ha evitat culpar l'actor de la seva conducta, justificant que Pera no pot controlar el que li passa.

Acostumats a veure'l a dalt dels escenaris amb rols des del dramàtic fins al còmic, d'imaginar-lo com una persona completa, feliç... ara ens trobem el que és, una persona com qualsevol altra. 


Des del passat mes de gener, és a dir 10 mesos, l'actor està duent a terme un procés de recuperació de l'addicció a la cocaïna fruit d'una situació de depressió.


A l'àudio ens parla de les addicions, de l'autoacceptació, del suport incondicional dels pares passi el que passi, de l'estimació que pot arribar per telèfon, carta, facebook... del repte de viure,