dijous, 15 de juny del 2017

Els Sagraments de l'Església

Amb aquesta Entrada dono per acabades les dedicades als sagraments de l'Església, aquells ritus que pretenen apropar-nos des de la nostra pròpia vida terrena al Misteri de Déu. Durant tot un any he estat fent un repàs dels 7 sagraments estipulats. Pots accedir-hi a cadascun d'ells des dels següents enllaços: 

  • Sagraments d'iniciació cristiana: baptisme (enllaç), confirmació  (enllaç) i eucaristia (enllaç).
  • Sagraments de sanació: reconciliació (enllaç) i unció dels malats (enllaç).
En cadascun d'ells, les entrades, el dia 15 de cada mes (aquest 2016-17) són una presentació del què és el sagrament des del punt de vista teològic. Aquesta informació es complementa amb les entrades sota el títol "I avui en dia?" (el dia 20 de cada mes, aquest 2016-17) que reflexionen sobre el sagrament avui en dia en el nostre moment històric i cultural. I finalment, les entrades sota el títol "A la Bíblia" (el dia 22 de cada mes, aquest 2016-17) presenten alguns textos bàsics de l'Antic i/o el Nou Testament en els que s'hi fonamenten.

Cal dir que alguns d'aquests materials estan en castellà, ja que són fruit de la feina dels estudis de CCRR a la Facultat de Teologia dels Jesuïtes de Granada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.