dissabte, 3 de juny del 2017

Pells d'animals, animals (de vegades) ells també

Veure el vídeo
Aquest és un vídeo del conegut "Frank de la Selva" dirigit al també conegut "Pelayo Diaz, de Cambiame", tots dos actualment "influencers" a partir dels seus respectius programes de televisió des dels quals tenen un molt alt ressò mediàtic (enllaç). 

Consti abans de continuar, de la cruesa d'algunes de les imatges. També de que hi ha a la Xarxa una resposta de Pelayo, PELAYO DIAZ PIDE DISCULPAS POR SUS DECLARACIONES SOBRE LAS PIELES DE ANIMALES


Aspectes diversos al respecte:

  • Això és un exemple de coses que preocupen als nens i joves. Tot i el seu passotisme sí que es preocupen per algunes coses.
  • El seu mitjà habitual d'accès al coneixement, de descobriment i de debat ja no és fonamentalment la televisió, com en temps anteriors, és la Xarxa.
  • I en dir la xarxa, ja no parlem avui en dia de les pàgines web (la Web2.0), parlem ja de les xarxes socials d'intercanvi (l'anomenada Web3.0). 
  • Tot i ser capaços de pensar´, en aquest exemple, en els drets dels animals, són els mateixos que en el pati o a través d'altres xarxes socials són capaços d'atacar, insultar els seus propis companys. D'aquí el títol d'aquesta Entrada, "Pells d'animals, animals (de vegades) ells també".
  • Per TV han sortit casos de quedades d'adolescents al sortir de classe per lluitar i gravar-s'hi. Puc dir que no són casos, aïllats. En el meu àmbit, escola concertada amb famílies de classe mitjana, també hi ha baralles, insults, bullying, falsos testimonis, usurpació d'identitat... des de la Xarxa.  
  • Què fem al respecte les famílies? l'escola? el legislador? A qui pertoca?

Col·laboració: Guillem, alumne de 2n d'ESO, dimarts 30/05/2017 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.