dijous, 1 d’agost del 2019

TFG: Alliberament de la persona, 10 (reaccions)

Aquesta entrada d'avui dóna continuïtat a la de 15 de desembre passat amb el títol "TFG: Alliberament de la persona, 1" i següents sota el mateix títol. Representa a més a més, un annex sobrevingut a aquesta sèrie d'entrades. 

Totes elles estan en castellà en ser el treball de final de grau de Ciències Religioses presentat a la Facultat de Teologia de Granada.

El índice del trabajo es el siguiente:

Dedicatoria  
Introducción
1. El don de Dios que es el mundo
2. El don de Dios que es la persona
3. Revelación de Dios en la historia
4. El don y el misterio que es la Iglesia
5. Cadenas a las personas
6. La verdad liberadora de Jesucristo
Bibliografía


Aquesta entrada vol recollir alguna sèrie de reaccions que algunes persones han volgut fer-me arribar sobre el treball en fer la lectura. Gràcies a tots i totes elles.

Una persona que fa anys que treballa amb l'Escriptura em diu:
  • No oblida mai de situar-la en el seu lloc històrico-crític. Per tant, poques vegades afirmo "Jesús va dir" o "Pere va dir", sinó "l'evangelista (o millor la comunitat) de X fa dir a Jesús xxx". Sóc molt conscient que aquest ús de l'Escriptura no és el que se sol utilitzar en els ambients teològics més acadèmics. Però mira, cada cop que sento "Jesús va dir" no em sento còmode.
  • Em sembla interessant el lligam que has fet amb el carisma marista, tal com passa amb les mencions LGTBI+, ja que és el que tu vius en el teu dia a dia.
  • S'acomiada amb un desig que la defensa davant el Tribunal vagi molt bé, una abraçada i la seva pregària!
Una altra persona em diu...
  • Estimat Sergi, Felicitats pel projecte acomplert i per les perspectives de viatge i experiències en un altre racó del planeta, ben ple de tradició de saviesa i cultura per explorar!!! Et recordo perfectament i em llegiré de seguida que pugui el treball. També estem a final de curs i això reclama energia especial. Una abraçada i que vagi molt bé la defensa final!!!! Records, i estem en contacte!
I una altra...
  • Moltes gràcies! per compartir el teu treball. L'he obert un moment i està molt "currat" i interessant. Si me'l miraré però sincerament no et puc prometre res "quan"... Ara i aquí vull desitjar-te molta sort en la defensa i projectes!! 

I una més...
  • Entenc que hagis inclòs referències al judaisme, arrel de la nostra fe cristiana, però m'ha sobtat que incloguis referències a l'Islam, sorgit 600 anys després de Crist. Segurament les teves vivències a l'Àsia aquests últims tres anys t'han obert els ulls a un altre punt de vista. El nostre és un cristianisme molt occidental i europeu. 
  • No sembla clar en el teu text si la persona homosexual (intueixo que es refereix a qualsevol tipus de les LGTIB+) es pot implicar o no a l'Església. 
  • Mantens una coherència molt bona entre l'inici i el final. A l'inici parles de Billy Elliot, Maria Glòria.... i al final remarques el que per a tu és la veritat de Crist per a la persona i, de forma valenta el teu credo particular. Molt valent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.