diumenge, 10 de maig del 2020

Ell és la porta

2019-20 Bloc "Chúng ta học"

"dono la vida i després la recobro"
La unió de venedors ambulants de Barcelona confecciona mascaretes per als professionals de la salut.
© 2020 Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes/Top Manta
"El Pare m'estima, perquè dono la vida i després la recobro. Ningú no me la pren, sóc jo qui la dono lliurement. Tinc poder de donar-la i tinc poder de recobrar-la; aquest és el manament que he rebut del meu Pare."

Les (persones) cristianes sabem i creiem que Jesús és "la porta de les ovelles" (cfr. Jn 10,7), o "el bon pastor" (cfr. Jn 10,9). Jesús dóna la seva vida i després la recobra, tot un signe d'esperança en qualsevol moment de la nostra vida. Si creiem, es pot: aquest és el gran ensenyament del Crist i allò que devien descobrir els deixebles i tots els altres seguidors per la qual cosa valia la pena anunciar el regne, aquí i futur.

Aquest donar la vida crec que en aquest moment se'ns obre com a una oportunitat a donar-se als altres, donar-se a la societat, a la família, cadascú des d'on pugui i sàpiga. A la feina com a treballador essencial o des de casa, tant se val. I a Déu gràcies ho estem veient en aquest temps que dura ja des del 13 de març en que va començar el confinament i aquesta greu crisi.  Qui ha fet voluntariat alguna vegada, qui està obert a fer quelcom pels altres, sap que això dóna vida, dóna alegria, fa sentir-se millor, genera bones expectatives, recrea el regne aquí i ara.

Dona't i veuràs!

Durant l'etapa 2019/20 d'aquest Bloc Tunajifunza, ara 2019-20 Bloc "Chúng ta học", hi afegiré també accès a la versió en llengua vietnamita dels passatges de la Bíblia. Un  senzill reconeixement a la terra que ens acull.

Vols llegir el text de l'evangeli de Joan 10,1-21?
- Versió en català, anar-hi
- Versión española, anar-hi
- English version, anar-hi
- Phiên bản tiếng việt, anar-hi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.