dissabte, 13 d’octubre del 2018

Sant Pau VI, Sant Romero d'Amèrica, sant...

"no t'avergonyeixis de donar testimoni"
"Per això et recomano que procuris de revifar el do de Déu que has rebut per la imposició de les meves mans... Ell ens ha salvat i ens ha cridat amb una vocació santa, no en virtut de les nostres bones obres, sinó per la seva pròpia decisió i per la gràcia."

Diumenge 14 d'octubre de 2018, plaça Sant Pere del Vaticà, canonització del Papa Pau VI, d'Òscar Romero, Francesco Spinelli, Vincenzo Romano, María Caterina Kasper y l'espanyola Nazaria Ignazia de Santa Teresa de Jesús. 

Una de les premisses de la història de salvació és la de la gràcia. Déu Pare ens salva i ens crida a la vocació santa a tots i totes, malgrat les nostres accions. Tot i així, l'Església destaca alguns i algunes pels seus actes, pel seu ser com a forma de donar testimoni i d'encoratjar-nos. D'aquesta manera ho recollia ja Timoteu al segle I, "et recomano que procuris de revifar el do de Déu que has rebut per la imposició de les meves mans".



La que ja ha estat titllada de macro canonització d'aquest cap de setmana recull una gran diversitat de testimonis ja que diversa és la realitat de l'Església. 

En quin d'aquests t'enmiralles tu millor?
Acceptes la recomanació?


Vols llegir el text, 2 Ti 1,6-9?

- En català, anar-hi.

- En castellà, anar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.