diumenge, 30 de juny del 2019

En acabar el 2018-19, "hạnh phúc"

"la Paraula plantada en vosaltres"
Grup de tutoria de 2007/08
"Vosaltres ja sabeu moltes coses, però heu de ser promptes a escoltar i lents a parlar o a irritar-vos. L'home que està irritat no obra segons la justícia de Déu. Per tant, abandoneu tot comportament indecorós i tota mena de mal, i acolliu amb dolcesa la Paraula plantada en vosaltres, que té el poder de salvar-vos."

Ja són 11 cursos els que porto a l'escola, tot i que implicat en el món de l'educació molts més, des del voluntariat en els escoltes a partir de 1987/88. 

En finalitzar cada curs demano als alumnes una seva valoració de la meva tasca com a professor i el meu acompanyament com a adult proper. També els hi dono algun consell que, en algun moment de la seva vida com a adults els hi pugui ajudar. En aquesta ocasió ha estat el d'aprofitar allò que saben, allò que són per a lluitar per allò que volen, lluitar per aquells a qui estimen. 

Per la meva part, d'aquest curs 2018-19 només puc dir que ens l'hem plantejat en parella com un salt a una nova vida en diversos aspectes: en compromís marital, residència fora de la ciutat, cert alliberament empresarial, en continua recerca cristiana i en preparació pel vinent.  
Catalunya fins aviat, 
chào mừng bạn đến việt nam!

Bon estiu!!! 

Vols llegir el text, Jaume 1,19-27?

- En català, anar-hi.

- En castellà, anar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.