dilluns, 13 de gener del 2020

Espanya, avançem?

2019-20 Bloc "Chúng ta học"


Sembla mentida però ja el tenim, ja hi ha govern a Madrid i amb un President que vol seure's i parlar, és a dir, fer política, fer la seva feina. Ànims i endavant!

Ha costat però ja el tenim. És un govern de coalició amb partits d'esquerra, o que així es defineixen, i tenen tota la legitimitat per governar, havent seguit les passes que marca la Constitució, entre elles haver guanyat els vots que les (persones) ciutadanes els hi hem atorgat, havent sabut pactar i haver-se guanyat la confiança del Congrés dels Diputats. Endavant, i a continuar treballant!

Part de l'oposició s'ha comportat com nens i nenes malcriats amb paraules tals com traïdor, "felón", il·legítim, xantatge, deslegitimat, mentider compulsiu, ridícul, capdavanter del trencament d'Espanya, incapaç, irresponsable,deslleial, catàstrofe, egòlatra, ostatge, xovinista del poder, escarni per Espanya, incompetent, mediocre, fraudulent, okupa, mentider, estafador, dolent de còmic, "Tirano banderas", indignes, bolivarià, antiespanyol, anticonstitucional... I si no és aquesta la definició correcta, ho han fet com incapaços de fer una oposició constructiva amb contra propostes; i si no, com atiadors de l'odi entre ciutadans; i si no, com colpistes intentant carregar-se els procediments legals establerts. Ja està bé, facin la seva feina d'oposició!

Endavant, la política és l'únic camí!

Durant l'etapa 2019/20 d'aquest Bloc Tunajifunza, ara 2019-20 Bloc "Chúng ta học", hi afegiré també accès a la versió en llengua vietnamita dels passatges de la Bíblia. Un  senzill reconeixement a la terra que ens acull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.