dimarts, 31 de gener del 2017

JiS 18 anys, ens entenem

Avui és un dia important, ja som majors d'edat. Ara fa 18 anys, a prop de la plaça Tetuán de Barcelona, trobava per primer cop a una persona i passejàvem, parlàvem i ens preníem un San Francisco i un Santa Marta. Tot va acabar amb un tímid petó, el primer.

Han passat 18 anys i segueix el camí: avancem per la vida, ens escoltem, ens acollim, ens obrim, ens ajudem, ens divertim, somniem, ens acompanyem i tot i el temps i les situacions passades hem optat per continuar avançant: ens escoltem, ens critiquem, ens ens perdonem, ens donem suport, ens...


En forma de pregària reprenc alguns els dos punts referents de les entrades "En començar el 2016: gràcies!" de 11/01/2015 i "En començar el 2017: perdó" de 9/01/2017.
Gràcies per les relacions escollides: per la parella que des de fa anys em fa ser feliç i per la família política que des d'ell em va acollir. Gràcies pels amics.
Perdó per quan defalleixo, em deixo endur i no sóc aquell amb el que voldries estar, però hi continues. Perdoneu-me també amics per quan m'allunyo en comptes d'apropar-me.
Ily JiS, Ylm JiS !!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.