diumenge, 20 de novembre del 2016

Morí en el Mediterráneo (Dia Drets dels Infants 2016)

Amb motiu de la celebració el dia d'avui del Dia dels Drets dels Infants, a l'escola hem tornat a treballar aquesta proposta a partir del que passa amb els infants immersos en els processos de moviments de refugiats entre països per situacions de guerres o altres. 

Una de les diverses propostes que ens feien per treballar amb els alumnes ha estat la que ofereix la Comisión Española de Ayuda al Refugiado a partir de la coneguda cançó de Joan Manel Serrat, "Nací en el Mediterráneo". 


Cal dir que tot té el seu temps i el temps passa per tot. La cançó de Serrat, prou coneguda per les generacions actuals adultes, és desconeguda en el 99% dels casos dels alumnes actuals de 2n d'ESO, per la qual cosa va fer faltar donar-los algunes explicacions complementàries.

Tot i així, en el moment de participació a la classe, el que més va sortir va ser aturar les guerres i com a missatge ànims, que tot canvia cap a millor. La pancarta representativa del nostre grup classe va ser aquesta. Ara es porta el llenguatge amb els "hashtag" o etiquetes i és per això que es va actualitzar el missatge amb una nova presentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.