dissabte, 2 d’abril del 2016

Aquí es va fer... allà s'aconseguirà?

A Catalunya el passat 11 de gener havien de quedar convocades de forma automàtica noves eleccions al Parlament de Catalunya, després d'haver-se esgotat el temps legal previst després des de les Eleccions 27S de 27 de setembre de 2015. Però de forma ben sorprenent, els diversos partits polítics i grups del Parlament van arribar a un acord en el moment límit. El president Mas feia -com ell va dir- un pas al costat i prenia el relleu a la Presidència de la Generalitat de Catalunya el senyor Carles Puigdemont.

Paradoxes de la vida que en aquest moment en l'àmbit espanyol, en el Parlament es viu una situació similar després de les Eleccions 20D de 20 de desembre. Els partits majoritaris (PP, PSOE, Podemos i Ciudadanos) proven de posar-se d'acord per formar govern abans del 2 de maig, moment en el automàticament quedaran convocades eleccions anticipades, per l'últim cap de setmana de juny. Proven de posar-se d'acord però a hores d'ara, no ho aconsegueixen. Els hi queda un mes.

El propòsit d'aquesta Entrada és donar continuïtat a aquella de 10 de gener passat "1515-1515, divisió o debat?" i preguntar-me en aquest moment com acabarà la qüestió espanyola. No goso fer càbales ja que en qualsevol moment pot haver una sorpresa com en el cas català. En unes setmanes ho acabarem veient. 

El següent vídeo del Telenoticies vespre de diumenge fa un interessant repàs de com està i com valoren els partits la situació actual i com ho feien en el cas de la situació catalana. 

Veure el vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.