divendres, 15 d’abril del 2016

Infants soldat a la RCA

Enguany des de l'escola realitzem la setmana de solidaritat en pro de la lluita contra els grups armats que recullen nens per convertir-los en petits soldats dintre d'un grup en el que els fan creure importants, valorats per la resta de companys, membres d'un grup, però amb un futur no massa llarg... la mitjana de vida des de que entren en aquests grups no passa dels 2 anys ja que acaben abatuts en qualsevol avalot.

La present Entrada es pot complementar amb la informació de "Què passa a la RCA?" del 9 de març de 2015 sobre aquell país. Un dels vídeos motivacionals que he trobat és el següent extracte del documental "Invisibles", del director Javier Bardem i que va ser distribuït cap l'any 2012 amb el diari El País. Aquest vídeo, de 27 minuts de durada, és la part encarregada a Fernando León de Aranoa, qui, amb la seva càmera arriba fina a Uganda.


Amb una senzilla campanya de col·laboració a través de l'ONGD SED, mirem de sensibilitzar als nostres infants i joves de tot allò que tenen i són, Així com també mirar de recollir alguns diners per donar suport al projecte que es vol desenvolupar a Berberáti i les seves rodalies.



«Ces jeunes ne veulent PLUS 
de paroles et de encontres. 
Ils veulent des actes concrets.»

Sœur Elvira Tutolo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.