diumenge, 10 de juliol del 2016

Dignitat GLTIB, per alguns impossible

Dono continuïtat a l'Entrada "Dignitat humana, dignitat GLTB també" de 30 de juny. Aquests últims dies he estat en la formació de les CCRR a Madrid, cosa que m'ha permès reflexionar entorn 2 realitats concretes, la dignitat LGTIB i l'Església.

Aquest passat mes de maig, els testimonis de Jehovà van penjar el següent vídeo "Un Hombre y una Mujer leccion 22 JW.ORG" parlant de la visió que Jehovà té de les parelles del mateix sexe. Visualitza els 2 primers minuts.


És cert que a l'Església meva més propera no es parla així, no es diuen aquestes coses. Ja és un gran què que cal agrair. El problema és que tampoc no diu res; davant aquest tema, com de tants altres, manté el silenci. I aquest silenci, aquest no implicar-se, aquest no acollir, aquest no,,,, porta conseqüències... no visibilitat, exclusió i patiment de moltes persones.

Com a exemple, bé que sabem els catalans que passaria a llarg termini si no hi hagués una defensa clara i forta del català en front de les altres llengües majoritàries. El silenci no és suficient, cal una defensa activa (que no vol der atac) per no acabar decaient. 

El silenci, arregla les situacions?
Enfrontar-s'hi és difícil, però és l'únic camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.