dimecres, 13 de juny del 2012

"La cruïlla comú"

Enguany des de l'escola els alumnes de 3r de secundària a l'hora d'Educació per a la Ciutadania hem col·laborat per segon any consecutiu amb l'associació amb SED i El parlante en el projecte que anomenen "La Cruïlla Comú".

L'ONG SED, Solidaritat, Educació, Desenvolupament és l'ONG marista que aplega el treball de les escoles i obres socials maristes d'Espanya per a col·laborar amb entitats diverses de països del Sud, preferentment d'Àfrica del Sud i d'Amèrica Llatina.

El Parlante és una associació cultural i un col·lectiu de treball que vol dissenyar estratègies d'educació i de comunicació, producció audiovisual i continguts per a les xarxes socials. 

El projecte de La Cruïlla Comú ens vol fer reflexionar sobre com veiem els altres? sobre com ens veuen ells a nosaltres? A través de diverses activitats pretén donar resposta a aquestes així com també promoure el respecte cap a la diversitat, posant en qüestió els estereotips habituals i sensibilitzant sobre la gran riquesa que suposa la relació entre cultures. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.