divendres, 29 de juny del 2012

A l'estiu descans... i també repàs


Les vacances d'estiu són el gran moment esperat després de tot el curs. La majoria de nosaltres les tenim merescudes i, per tant, les hem de gaudir.

Però també cal ser conscients, tots i totes, de quins resultats hem tingut en aquest curs que just acaba: les notes de les diferents matèries i les observacions que els professors ens han fet en l'últim butlletí de notes són un bon diagnòstic.

Ha anat bé? Felicitats!

No ha anat tan bé? Pensa-hi amb els pares, què ha fallat? Que podeu fer per millorar-ho?

Per tant, cadascú a la mida de les seves circumstàncies i possibilitats, haurà de dedicar uns moments de les vacances a la feina: llegir alguns llibres, preparar els exàmens de recuperació de setembre, fer la feina de repàs recomanada pels professors, practicar les llengües o el càlcul per estar millor preparat pel curs vinent... 

Us recomanem mantenir un equilibri entre descans, lleure, hobbies i treball. De ben segur alguns dies de l'estiu marxareu de colònies o de viatge amb la família. Ja va bé tenir aquests moments de descans i de viure noves experiències. Però aquells altres dies que estigueu de forma més estable a casa, cal aprofitar per dedicar una mica de temps al repàs: amb 1 hora al dia pot haver suficient. Si has de presentar-se a recuperar diverses matèries potser farà falta més temps o assistir a una acadèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.