divendres, 13 de febrer del 2015

Dia dels enamorats 2015

El 14 de febrer és el dia de Sant Valentí, el de les mostres d'amor entre persones enamorats i/o esposos, tradicionalment celebrat en els països anglosaxons, tot i que últimament, en aquest món tan interdependent, s'ha convertit en una festa global. Val a dir que a casa nostra, és el 23 d'abril, celebració de Sant Jordi, el dia del llibre i de la rosa, el qui exerceix aquest paper.

Enllaço en aquesta Entrada 3 petits vídeos de la campanya "El Amor Mola", que uns grans centres comercials han gravat per promocionar el seu negoci al voltant d'aquesta celebració. Com és lògic, no és el motiu bàsic d'aquest bloc fer-ne propaganda, si no mostrar formes diverses d'amor entre persones; un cant a l'amor!


"Tornant als orígens"
Veure el vídeo

"Intercanviem el número?"
Veure el vídeo
"Mostra pública d'afecte"
Veure el vídeo










  • "Tornant als origens": Sovint, en les relacions humanes, el pas del temps i les preses del dia a dia fan oblidar el foc inicial i caure en rutines que poden ofegar l'amor i fins i tot apagar-lo. Parlar-ne pot fer-nos-les recordar i ser senyal d'un ressorgiment de l'amor. Donar la mà pot ser un senyal.
  • "Intercanviem el número?": Tots ens n'alegren de retrobar algú que fa temps no veiem, Tots sentim certa vergonya o por quan desconeixem la resposta de l'altre davant els nostres sentiments cap a ell. L'amor no entén d'edats, ni de cultures, ni de races ni de sexes, simplement és amor. Com pot ser que hi hagi qui hi veu quelcom de dolent? 
  • "Mostra pública d'afecte"; L'amor molt sovint està en petits detalls. Veiem si no un petit exemple. Hi ha qui ha esta educat en el "què diran" i això els hi coarta certa espontaneïtat. No és dolent ni molt menys. Però sovint l'amor, el veritable amor fa traspassar les pors més íntimes per enfrontar-s'hi a elles i donar un pas endavant per l'altre membre de la parella.  Mireu si no la cara de la senyora abans i després.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.