dimecres, 18 de febrer del 2015

És temps de quaresma 2015

"el teu Pare, que veu el que és amagat, t'ho recompensarà"
"Mireu de no fer el que Déu vol només perquè la gent us vegi, ja que així no tindríeu cap recompensa del vostre Pare del cel. Per tant, quan facis almoina, no ho anunciïs a toc de trompeta, com fan els hipòcrites a les sinagogues i pels carrers, perquè tothom els alabi. (...) I quan pregueu, no sigueu com els hipòcrites, que els agrada de posar-se drets i pregar a les sinagogues i a les cantonades de les places perquè tothom els vegi. (...) I quan dejuneu, no feu un posat trist com els hipòcrites, que es desfiguren la cara perquè tothom vegi que dejunen... el teu Pare, que veu el que és amagat, t'ho recompensarà."
*********************************************************************************
  • 18 de febrer dimecres, comença la Quaresma. El temps al llarg del qual l'església ens convida a preparar-nos per la Setmana Santa, la rememoració de la passió i mort de Jesús (aquell Nen Jesús de l'Advent i el Nadal) i la celebració de la seva resurrecció. 
  • Un temps de preparació, de revisió interior per rememorar un dels principals misteris del cristianisme, la resurrecció del Jesús home i Déu. Però també d'aquell altre misteri, el de la vida eterna que Déu ens promet a tots i cadascun de nosaltres. 
  • En aquest text d'avui, Jesús ens insta a fer el bé als altres sense esperar recompensa, a fer sense ostentacions. Simplement fer el bé. Les nostres pròpies obres segurament ja ens portaran el sentiment de joia de la feina ben feta i l'agraïment dels altres en forma de somriure... i si ens arriba quelcom més, benvingut sigui! 

    • I si vols accedir a materials similars d'altres anys, pots trobar-los a l'apartat Espai de Pregàries d'aquest mateix Bloc.


    Vols llegir el text de l'Evangeli, Mt 6, 1-6.16-18?

    - En català, anar-hi.

    - En castellà, anar-hi.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada

    Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
    Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.