dijous, 2 de març del 2017

WAPSI.ORG, solidaritat a la xarxa

El Papa Francesc acabava el seu missatge de Quaresma 2017 amb les següents paraules: 
Estimats germans i germanes, la Quaresma és el temps propici per renovar-se en la trobada amb Crist viu en la seva Paraula, en els sagraments i en el proïsme. El Senyor, que va vèncer els enganys del temptador en els quaranta dies que va passar al desert, ens mostra el camí que cal seguir. Que l'Esperit Sant ens guiï a fer un veritable camí de conversió, per redescobrir el do de la Paraula de Déu, ser purificats del pecat que ens encega i servir Crist present en els germans necessitats. Animo tots els fidels a manifestar també aquesta renovació espiritual participant en les campanyes de Quaresma que moltes organitzacions de l'Església promouen en diferents parts del món, perquè augmenti la cultura de l’encontre en l'única família humana. Preguem els uns per altres perquè, participant de la victòria de Crist, sapiguem obrir les nostres portes als febles i als pobres. Aleshores viurem i donarem un testimoni ple de l'alegria de la Pasqua.
Fruit d'aquestes seves paraules, enceto una nova secció, renovació via la xarxa. En aquest cas, una forma senzilla de col·laborar amb causes solidàries.

¿Fas compres per Internet? Wapsi.org és la forma més fàcil de col·laborar amb l'ONG que escollis sense que et costi diners. Hi participen més de 240 botigues.



És molt senzill. Fas la teva compra al preu de sempre a la teva botiga habitual, Wapsi.org rep un percentatge de les vendes i ho destina a l'ONG que tu esculls. Les aportacions poden ser anònimes o registrades, tu esculls.
Des de Wapsi.org aposten per la col·laboració entre compradors, ONG i les empreses per a generar valor social.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.