dissabte, 14 de setembre del 2019

Més Ave Maria (en francès)

2019-20 Bloc "Chúng ta học"

"His name will be Jesus"
"And you will have a son. His name will be Jesus. He will be great and will be called the Son of God Most High."

Aquesta entrada d'avui dóna continuïtat a la de 24 d'agost passat amb el títol "Ave María (en castellà)" i següents sota el mateix títol. Tota la sèrie està dedicada a l'anunciació i mostra la pregària en diverses llengües, cultura religiosa de la humanitat.

Serveixi novament el text de l'anunciació a Maria per introduir la pregària de l'Ave Maria, ara en francès. Tantes vegades pregada a partir de la meva relació amb altres persones maristes de Champagnat de França, a diverses reunions, assemblees... La casa marista de l'Hermitage, a prop de Lió, així com la basílica de Fourvière, en són tot un símbol.

Justament avui volo des de Barcelona cap a Ho Chi Minh city (l'antiga Saigon) i posteriorment cotxe unes 2 hores cap a casa nostra, "nhà của chúng tôi" a Mỹ Phước, Bến Cát, Bình Dương (Việt nam), canviant així de coordenades, canviant de xip. Com en el joc de l'oca "d'oca a oca i tiro per que em toca", jo volo de casa JiS a casa JiST lluitant per l'amor. Si Déu vol i la "Bonne Mère" ens assisteix, demà serà un altre dia, un altre lloc i una altra Entrada d'aquest Bloc.


Ave María
Je vous salue, Marie, pleine de Grâce, le Seigneur est avec vous. Vous êtes bénie entre toutes les femmes et Jésus, le fruit de vos entrailles, est béni. Sainte Marie, Mère de Dieu, priez pour nous, pauvres pécheurs, maintenant, et à l’heure de notre mort. Amen
Poseu-li el nom de Jesús!


Vols llegir el text de Lluc 1,26-38?

- Versió en català, anar-hi
- Versión española, anar-hi
- English version, anar-hi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.