dilluns, 28 de maig del 2018

Santíssima Trinitat, ara ja ens toca

"Jo sóc amb vosaltres"
"Aneu, doncs, a tots els pobles i feu-los deixebles meus, batejant-los en el nom del Pare i del Fill i de l'Esperit Sant i ensenyant-los a guardar tot allò que us he manat. Jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món."

Text de l'enviament de Jesús ressuscitat als deixebles. Així la història de salvació continua. Déu Pare, sempre existent mai creat, ens donà el seu Fill com a mostra d'amor a totes les criatures, en especial l'ésser humà. Aquest Jesucrist en tornar al Pare ens dóna l'Esperit Sant per a que sempre estigui entre nosaltres. L’Esperit Sant fa possible el testimoni de la nostre fe com es veu en la Pentecosta ( Ac 2,1-4). Aquells apòstols que estaven plens de por i tancats al cenacle, quan reberen l’Esperit Sant obertament  proclamen la seva fe i l’amor a Jesucrist.

La missió, per tant, també és nostra, anar i fer deixebles de Déu entre els homes i les dones de la terra, deixebles de l'amor. Història de salvació, història d'amor, sempre que hi vagi acompanyada de la caritat.

El sents amb tu? 
Guardes allò manat?

Vols llegir el text, Mt 28,16-20?

- En català, anar-hi.

- En castellà, anar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.