dilluns, 14 de maig del 2018

Terrorisme, 5 minuts de reflexió

Aquestes últimes setmanes s'està parlant i s'està investigant amb la base que terrorisme i violència es pot aplicar a tallar carreteres, aixecar barreres de peatges, manifestar-se de forma pacífica o portar un llaç groc o un nas vermell.

El 14 d'agost de 2017, tot just fa 9 mesos, a les Rambles de Barcelona i al passeig marítim de Cambrils, això va ser terrorisme. Veure l'entrada #AtemptatBarcelona, això també són vacances? (1) de 18 d'agost de 2017.

El 21 d'abril de 2015 dedicava l'entrada "Terrorisme escolar: 5 minuts de reflexió" a partir de l'acte comès per un alumne d'una escola de Barcelona amb una ballesta, que va acabar amb l'assassinat d'un dels seus professors. Això sí que va ser terrorisme.

El 29 de maig de 1991 va passar alguna cosa a Vic, a la casa cuartel de la Guàrdia Civil. Això sí que va ser terrorisme.
El 20 de juny de 1987 va passar una altra cosa als supermercats Hipercor de la Meridiana de Barcelona. Això sí que va ser terrorisme.

I, el 20 de desembre de 1973 li va passar una altra cosa al general Carrero Blanco quan tornava de missa, a Madrid. Això sí que va ser terrorisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.