dijous, 28 de juny del 2018

Dones vs homes? Persones!!!

Dijous 21 de juny, animava amb el Joan Sebastià Martí una nova edició del Te i Simpatia de la Fundació Enllaç (enllaç). El títol era "Per què es manifesten les dones" (enllaç). En aquest cas es tractava de reflexionar entorn preguntes com les següents: Quin ha estat el paper de les dones a la història? Quin és el seu paper avui en dia? Calen altres canvis? Calen canvis també a l’Església? Va passar quelcom nou el passat 8 de març, dia Internacional de les Dones? I a partir de la sentència judicial de la “manada”? Poden influir declaracions com les d’Ana Botín, presidenta de Banesto, sobre el seu actual “declarat feminisme”? I el nou govern Sánchez amb el “Consejo de Ministras”?…

Aquesta vegada ens van acompanyar Dolors Majoral (de l'associació Ca la Dona) i Viqui Molins (Teresiana implicada actualment a l’hospital de campanya de Santa Anna, darrera de la Plaça Catalunya). 

Interessant veure la confluència d'interessos entre aquestes dues dones que encarnen dues formes de veure i viure la vida. Després de les seves aportacions i algunes dels assistents, crec que varem poder arribar a dues conclusions: la primera, la lluita contra tot tipus d'injustícies; la segona, ni homes ni dones, ni gais, ni lesbianes... simplement persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.