dissabte, 30 de juny del 2018

En acabar el 2017-18, adéu

"Tu persevera en el que has après"
"Tu persevera en el que has après i has acceptat fermament, recordant qui t'ho ha ensenyat... Tota l'Escriptura és inspirada per Déu i útil per a ensenyar, refutar, corregir i educar en el bé, perquè el qui és home de Déu arribi a la maduresa i estigui sempre a punt per a tota obra bona."

Prenc avui aquest passatge del llibre de la carta 2a a Timoteu  de Sant Pau en la que s'acomiada donant tota una sèrie de consells per ser un bon seguidor del Crist. Em serveix com a cloenda del curs.

Dijous varem tenir el lliurament de notes als nois i noies després de tot el curs i ahir divendres les darreres entrevistes amb les famílies. La majoria han fet bona feina i així tenen bons resultats, però alguns hauran de dedicar una mica més de temps a l'estudi i la formació durant aquests propers mesos de juliol i agost. 

Fent meves algunes de les paraules de l'apòstol d'ara fa 2000 anys, jo vull dir a aquests petits personatges, "Tu persevera en el que has après", i no em refereixo tan sols a les matèries del currículum. Són moltes més les coses que hem viscut al llarg dels darrers 9 mesos (inici de curs, 11 de setembre, 1 d'octubre, avaluacions, nadal, recuperacions, sortides, alegries, alguns plors... ) i de moltes d'elles n'hem après, per acció o per omissió.


Per la meva part, d'aquest curs 2017-18 només puc dir gràcies que s'acaba; espero que el vinent sigui molt, molt millor. I gràcies a Déu, per la Vida!!!

Què has après? 


Vols llegir el text, 2 Tm 3,10-17?

- En català, anar-hi.

- En castellà, anar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.