diumenge, 13 d’octubre del 2019

El Divan: germana Viqui Molins

2019-20 Bloc "Chúng ta học"

Ara fa uns dies trobava a la web de TV3 (tv3 a la carta) el programa El Divan (enllaç), presentat per Sílvia Coppulo dedicat a la figura de la germana Viqui Molins, de data 22 de setembre.

Amb els seus 83 anys Viqui ens dóna tota una lliçó de molts i variats temes en l'àmbit de la pròpia persona: de vocació a la vida, vocació religiosa, del que representa ser cristiana (sense posar el focus en catòlica), del celibat ben entès pels altres, de la vida en comunitat, de la importància de la família, de la formació i la cultura i de com encarar el dolor, la malaltia i la mort. També ens parla dels seus dos amors, Catalunya i Jesús.

També, ara ja referint-se als altres ens parla i fa reflexionar sobre el papa Francesc, la jerarquia eclesiàstica, els pobres, els sense sostre, els presos i la seva activitat principal en aquests moments que és l'hospital de campanya de l'Església de Santa Anna de Barcelona (enllaç dins Facebook), 
Anar al vídeo enllaç

Pots veure més d'aquesta religiosa a l'Entrada "Dones vs homes? Persones!!!" de data 28 de juny de 2018 en aquest mateix Bloc, a partir d'una col·laboració amb el Te i Simpatia (enllaçde la Fundació Enllaç. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.