divendres, 21 d’octubre del 2016

Treballem massa hores?

Amb aquesta Entrada d'avui enceto una nova seccció d'aquest Bloc. Ja des de fa anys a la meva escola, com a tantes altres, iniciem el dia amb un breu moment d'aturada per grups classe, preparat pel professor o pels propis nois i noies. De vegades és una reflexió, de vegades algun mini debat d'algun fet d'actualitat i de vegades una pregària explícita.

Per experiència puc dir que aquesta experiència, dia a dia, mes a mes, curs a curs, es converteix en un ric sediment que  nois i noies s'emporten amb ells quan deixen l'escola. És per això que he decidit aprofitar el servei que ells realitzen per enriquir aquest Bloc.

Es poden buscar les diverses entrades a l'etiqueta Bon dia escolar.


Ella raonava que aquest vídeo fa pensar als nois i joves sobre les feines escolars que tenen, quan no s'adonen de quantes feines tenen també altres moltes persones.  
Aquesta proposta reflexiva va arribar en el dia adient, ja que era dia de lliurament de les primers notes del curs. Reconduït, va servir per fer-los adonar que cal treballar més i millor. Algú raonava que semblava que encara "no havien tornar de l'estiu".

Col·laboració: Anna C, alumna de 2n d'ESO, dimarts 18/10/2016 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.