diumenge, 23 d’octubre del 2016

Què ens està passant? Que fem?

En l'ambit de l'Estat, després de gairebé un any, en una setmana acabarem sabent si finalment tenim nou govern del Partido Popular (PP) o anem a noves eleccions generals al voltant del Nadal.

Tot sembla indicar que després de la investidura fallida de Pedro Sánchez proposada del Partido Socialista Obrero Español (PSOE) amb Ciudadanos i el segon intent de diàleg també de Pedro Sánchez amb Podemos i la resta de partits (del que poc s'ha dit però que va fer saltar l'Executiva del PSOE), el proper 31 d'aquest mes hi haurà la investidura de Mariano Rajoy com a nou president del Govern d'Espanya, gràcies al concurs dels dos grans partits. Des del meu punt de vista, una vergonya!
  • Què la situació econòmica i social és difícil? Sí.
  • Que la ciutadania estem mig adormits per defensar el sistema? Sí.
  • Què serà una vergonya haver d'anar a unes terceres eleccions? Sí.
  • Què serà difícil haver de prorrogar pressupostos i caldrà pagar una multa a Brussel·les? Sí.
  • Què una gran majoria d'espanyols estan adormits davant de la presumta trama de corrupció del partit en el govern?  Si.
Tot i que finalment acabi sent president el senyor Rajoy, no podem oblidar les fases del dol que ha experimentat el PP al llarg dels darrers 7 anys: negació, ira, negociació, depressió i acceptació... I els ciutadans adormits!

Col·laboració de La6, programa LaSexta Columna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari si així ho desitges. Gràcies!
Tingues en compte que en cas de ser ofensiu, serà eliminat.